Close

Määräaikaishuollot

Tilaa määräaikashuolto tai tee meidän kanssa huoltosopimus.

Soita meille tai täytä lomake:

020 789 0660  Pyydä yhteydenotto 

Määräaikaishuollot

Kylmälaitteet kehittyy siinä missä muutkin laitteet maailmassa, huoltovälit pitenee ja voiteluaineet paranee, moderni laitteisto mahdollistaa ohjausjärjestelmien avulla seurannan reaaliajassa, myös etäkäytöllä. Määräaikaishuolto on huolto joka on valmistajan toimesta määritelty tiettyyn ajankohtaan tuotteen käyttötuntien perusteella, määräaikaishuollon avulla varmistetaan sekä laitteiden toimivuus että takuun säilyvyys.  Määräaikaishuollon ajankohta voidaan sopia siten että se häiritsee mahdollisimman vähän liiketoimintaa, usein tehdään myös etukäteen analyysejä esimerkiksi öljystä tai väliaineen pakkaskestävyydestä.

Hannu Torppa

Hannu tekee kylmäsuunnittelua, projektipäällikön tehtäviä ja myyntiä, hänellä on työkokemusta kylmäalalta 40 vuotta, soita hänelle tästä jos tarvitset apua kylmälaitteiden kanssa.

 +358 400 585537

  hannu.torppa@kylmapalvelu.fi

F-kaasua sisältävän laitteen omistajan velvollisuudet

Ympäristöhallinto määrittää miten teollisista kylmälaitteista pidetään huolta, täältä voit lukea asetuksen kokonaisuudessaan: www.ymparisto.fi

F-kaasua sisältävä laite vaatii huolenpitoa. Teettämällä säännöllisen huollon pätevällä yrityksellä voi varmistua siitä, että laite toimii asianmukaisesti ja tehokkaasti. Vaaditut tarkastukset voidaan suorittaa säännöllisen huollon yhteydessä.

Laitteen haltijan ja omistajan velvollisuutena on

  • Varmistua asennuksen, huollon tai tarkastuksen suorittavan henkilön pätevyydestä

  • Huolehtia laitteen tarkastamisesta vuotojen varalta asetuksen mukaisin määräajoin (vaatimus ei koske ilmatiiviisti suljettuja alle 10 t CO2-ekv. F-kaasuja sisältäviä laitteita)

  • Huolehtia siitä, että laitteesta pidetään huolto- ja tarkastuspäiväkirjaa

  • varmistua F-kaasujen talteenotosta, kun laite poistetaan käytöstä

Johnson Controls

Bitzer

GEA

Mayekawa

Danfoss

Evapco

ABB

SIEMENS

Linde Kaasut

Darment

Guntner

Alfa Lu-Ve

Görans

Fresh
CABB
Hoviruoka

Kewatec Aluboat

Arctic Birch

Valio

Rani plast

Apetit

Oilon
Kokkolan kaupunki