Close

Kylmäurakointi

Suunnittelemme ja toteutamme kylmälaitoksia

Kylmäsuunnittelu

Kylmälaitteet

Lämpupumput

Automaatio

Me tarjoamme kylmäurakointia elintarvike-, kemian- ja prosessiteollisuuteen.

Kylmäurakointi lähtee kylmälaitoksen suunnittelusta, tämä puolestaan alkaa siitä että kerätään lähtötietoa joiden perusteella kylmätarve voidaan laskea, käytännössä yleensä halutaan jäähdyttää tilaa tai tuotetta. 

Lähtötiedot

OIi lähtötiedot sitten tarkkoja tai arvioituja, meidän kattava kokemus teollisesta kylmästä ja eri laitoksista takaa sen että osaamme useasti arvioida lähtötietojen paikkansapitävyyttä hyvin.

Suunnittelu

Kylmätarve kun on tiedossa voidaan tehdä laitoksen varsinainen suunnittelu, voidaan käyttöolosuhteiden perusteella valita järjestelmän tyyppi, mitoittaa komponentit, päättää millä kylmäaineella laitos toteutetaan ja ennen kaikkea tehdä päätöksiä automaatiosta.

Toteutus

Kylmäurakoiden toteutusvaiheissa kokeneet ja osaavat asentajat ovat erityisen tärkeässä asemassa. Kylmälaitos kun saadaan turvallisesti käyntiin, käyttäjien opastus, automaation säätäminen sekä laitoksen seuranta etäyhteydellä on meille rutiinia.

Hannu Torppa

Hannu tekee kylmäsuunnittelua, projektipäällikön tehtäviä ja myyntiä, hänellä on työkokemusta kylmäalalta 40 vuotta, soita hänelle tästä jos tarvitset apua kylmälaitteiden kanssa.

 +358 400 585537

  hannu.torppa@kylmapalvelu.fi

Johnson controls

Bitzer

GEA

Mayekawa

Danforss

Evapco

ABB

SIEMENS

Linde Kaasut

Darment

Guntner

Alfa Lu-Ve

Görans

Fresh

CABB

Hoviruoka

Kewatec Aluboat

Arctic Birch

Valio

Rani plast

Apetit

Oilon

Kokkolan kaupunki